Nasi Mandy Ayam Sedapnya Guna Rempah Hexa

March 2, 2016

Assalamualaikum... Alahai blog TMK ni asyik2 nasi la plak hahaa...alang2 ada rempah percuma dari Hexa tu kita cuba la masak pelbagai jenis nasi..orang memberi kami merasa..lagi2 yg free lagi lah best kan haha..Kalau terdahulu saya pernah masak Nasi Mandy ni Boleh tengok kat SINI dulu saya taram jer buat rempah sndri..kali ni saya masak menggunakan rempah yg betoi punya..Ada kelainannya..nak tahu apa kelainannya kena la beli rempah Nasi Mandy tu..Nak beli kat mana..Cari kat GIANT ada jual kat sana.Tengok cerita lanjut pasal rempah kat entry ni REMPAH AL HEXA Jom kite layan gambar dan resepi

 

 

 

Baca artikel selanjutnya :

http://linapg.blogspot.my/2015/12/nasi-mandy-ayam-sedapnya-guna-rempah_2.html

 

Please reload

Featured Posts

HEXA Sichuan Mala Spice Mix

July 22, 2019

1/5
Please reload

Recent Posts

July 18, 2019

June 12, 2019

May 22, 2019

May 9, 2019

Please reload

Archive
Please reload

General Information
Phone :
03 5162 2920
Email :
hexafood@hexafood.com

Cheese Powder
Cheese sauce
Fried Chicken Flour
Hot Sauce
Sitemap
Follow Us
  • Hexa Facebook Page
  • Hexa Food Recipe
  • Hexa Food Instagram
Hexa Retail Shop
(La Belle Saison Ft Hexa Food)
Address:
4-1G, Jalan Anggerik Vanilla BE 31/BE, Kota Kemuning, 40460 Shah Alam, Selangor
Business Hours:
Monday - Sunday :
11.30AM - 3PM, 6.30PM - 10PM
Tuesday : Closed
Phone:
011-6206 3484
 

Online Shop:
www.ebaza.com.my
Phone:
011 6121 2407
Factory/Office Shah Alam
Address:
Hexa Food Sdn Bhd
No.8, Jalan Teluk Batu 4 1/2,
Jalan Kebun, Sec.36. 40600,
Shah Alam, Selangor Malaysia.
Business Hours:
Monday - Friday:
8 AM - 5 PM
Sat & Sun:
Closed
Phone:
03 5162 2920
Fax:
03 5162 2921
Factory Klang
Address:
No 7, PT 14364,jalan
Perusahaan 20/ks5, Kawasan Perindustrain Kg. Idaman, 42000, Pelabuhan Klang, Selangor.
Business Hours:
Monday - Friday:
8 AM - 5 PM
Sat & Sun:
Closed
Phone:
03-3165 2920
Fax:
03 3165 2921