Search
  • LiNa_Pg

Nasi Mandy Ayam Sedapnya Guna Rempah Hexa

Updated: Jul 18


Assalamualaikum... Alahai blog TMK ni asyik2 nasi la plak hahaa...alang2 ada rempah percuma dari Hexa tu kita cuba la masak pelbagai jenis nasi..orang memberi kami merasa..lagi2 yg free lagi lah best kan haha..Kalau terdahulu saya pernah masak Nasi Mandy ni Boleh tengok kat SINI dulu saya taram jer buat rempah sndri..kali ni saya masak menggunakan rempah yg betoi punya..Ada kelainannya..nak tahu apa kelainannya kena la beli rempah Nasi Mandy tu..Nak beli kat mana..Cari kat GIANT ada jual kat sana.Tengok cerita lanjut pasal rempah kat entry ni REMPAH AL HEXA Jom kite layan gambar dan resepi




Good day. This blog is all about rice hahaa... Sometimes there is free spices from HEXA so I can cook different kind of rice. It's the best if it is given for free right haha.. I have been cookig Nasi Mandy before this by using my own homemade spices. This time I will I will try it with pre-mixed spices from HEXA. First of all, you have to taste it yourself to find the difference between them. Where to buy it? You can find it in Giant or Ebaza online store. Let's enjoy the pictures and recipe!





Baca artikel selanjutnya :

http://linapg.blogspot.my/2015/12/nasi-mandy-ayam-sedapnya-guna-rempah_2.html


0 views
General Information
Phone :
03 5162 2920
Email :
hexafood@hexafood.com

Cheese Powder
Cheese sauce
Fried Chicken Flour
Hot Sauce
Sitemap
Follow Us
  • Hexa Facebook Page
  • Hexa Food Recipe
  • Hexa Food Instagram
Online Shop:
www.ebaza.com.my
Phone:
011 6121 2407
Factory/Office Shah Alam
Address:
Hexa Food Sdn Bhd
No.8, Jalan Teluk Batu 9,
batu 4 1/2, Jalan Kebun,
Sec.36. 40600, Shah
Alam, Selangor Malaysia.
Business Hours:
Monday - Friday:
8 AM - 5 PM
Sat & Sun:
Closed
Phone:
03 5162 2920
Fax:
03 5162 2921
Factory Klang
Address:
No 7, PT 14364,jalan
Perusahaan 20/ks5, Kawasan Perindustrain Kg. Idaman, 42000, Pelabuhan Klang, Selangor.
Business Hours:
Monday - Friday:
8 AM - 5 PM
Sat & Sun:
Closed
Phone:
03-3165 2920
Fax:
03 3165 2921